Videod: see lennufirma on teinud turvavideotest lennu parima osa

Minna Joor
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air New Zealandi turvalisusvideo
Air New Zealandi turvalisusvideo Foto: Pilt videost

Selleks, et inimesed enne lennureisi alustamist tõepoolest vaataksid ning jätaksid meelde vajaliku teabe, mida stjuardessid ning turvalisusvideod neile edastavad, on hulk lennufirmasid hakanud järjest rohkem tähelepanu pöörama videote huvitavaks tegemisele.

Üheks silmapaistvamaks näiteks on Air New Zealandi turvalisusvideod, kus kasutatakse hulgaliselt tuntud Uus-Meremaalt pärit näitlejaid, kes on teinud karjääri ka Hollywoodis, vahendab Thrillist Travel. Eriti rõhutakse aga riigi seotusele «Sõrmuste isanda» ning «Kääbikuga», mille filmimispaikadeks kasutati suures osas just Uus-Meremaad. Samas tuletatakse reisijatele ka meelde, et just Uus-Meremaalt sai alguse benji-hüpete tegemine.

Lennufirmat, mis pole maailmamastaabis just üks suurematest (Air New Zealandil on 103 lennukit, mis on umbes 6% American Airlines’i lennukite hulgast), peetakse sellist tüüpi turvalisusvideote «leiutajaks» ja täiustajaks. Vaatamata sellele, et American Airlines ja Virgin Airlines on hakanud Uus-Meremaa lennufirmale tugevat konkurentsi pakkuma, tundub, et viimasel on alati konkurentide ees mõni üllatus varuks.

Vaata näiteid Air New Zealandi parimatest turvavideotest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles