Lihavõtete ajal sõidavad praamid tihemini

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas. Foto: Mihkel Maripuu

Kuna lihavõtete ajal reisib mandri ja saarte vahet tavalisest oluliselt enam inimesi, tihendab Väinamere Liinid Saaremaa ja Hiiumaa praamide graafikuid.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on suur reede igal aastal toonud saartele tavanädalavahetusest oluliselt rohkem reisijaid, mis peamiselt annab tunda Kuivastu-Virtsu liinil.

«Tinglikult võib öelda, et lihavõttepühadega algab tänavune kõrghooaeg. Eelolev nädalavahetus on sellel hooajal esimene, kus tippaja reisidele on Kuivastu-Virtsu liinil e-piletid juba välja müüdud,» rääkis ta.

Graafikute täiendamine tähendab, et Kuivastu-Virtsu liinil lähevad parvlaevad Saaremaa ja Regula 35-minutilise intervalliga graafikule. Sarnast süsteemi kasutas firma esimest korda mullu oktoobris Saaremaa Ralli ajal.  

Heltermaa-Rohuküla liinil on neljapäeval, 21. aprillil lisatud väljumised Rohukülast kell 16.30 ning Heltermaalt 18.30 ja 22.30, samuti on ohtlike veoste reis Rohukülast neljapäeval kell 20.30 asendatud kõigile reisijatele avatud tavareisiga. Liini teenindavad parvlaevad Muhumaa ja Ofelia.

Triigi-Sõru liinil teeb laev neljapäeval täiendava ringi väljumistega Sõrult kell 14 ja Triigist kell 15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles