Kopenhaageni uus hotell laseb 17. korrusele vaid naisi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopenhaagenis avab 16. mail uksed hotell Bella Sky Comwell.
Kopenhaagenis avab 16. mail uksed hotell Bella Sky Comwell. Foto: www.bellaskycomwell.dk

Kopenhaagenis avab mais uksed uus 23-korruseline hotell Bella Sky Comwell. Hotelli 17. korrus on reserveeritud vaid naistele, mehi pole ka teenindava personali seas.

Kuigi esialgu näib naistekorruse loomine kerglase ja ekstravagantse teona, on selle tagapõhi hoopis tõsisem. «Kopenhaagenis on olnud juhtum, kui üks norra stjuardess hotellis tapeti. Välismaalt pärit naised on meile andnud selge sõnumi, et kui nad peatuvad hotellis üksi, on turvalisus neile väga oluline,» rääkis Bella Centeri tegevdirektor Arne Bang Mikkelsen Aftenposteni reisiportaalile.

Seetõttu pole uue hotelli naistekorrusel, mis kannab nime Bella Donna, pööratud tähelepanu ainult naiseliku maitse järgi kujundatud ümbrusele. Olulisem on turvalisus. Näiteks pääseb naistekorrusele vaid spetsiaalse võtmekaardiga. Muudel korrustel peatuvad hotellikülalised Bella Donna elanikke häirima ei pääse.

Bang Mikkelsen märkis, et ekstra turvalise naistekorruse loomine ei tähenda, et mujal hotellis oleks ebaturvaline olla. «On küll turvaline, kuid kõik võivad teistel korrustel käia ja ringi vaadata. Bella Donna korrusele pääseb vaid juhul, kui inimesel on õige võtmekaart.»

Toa naistele mõeldud korrusel saab sama raha eest kui mujal hotellis. Bang Mikkelsen ei teinud siiski saladust, et Bella Donna tubade sisekujundus on ilusam. Külalist ootavad muu hulgas lavendliaroom, võimsad föönid, suured peeglid, rohkelt patju, värsked lilled ja ökoloogilisele toidule keskendunud menüü.

«Mehed ja naised käituvad erinevalt, kui nad tuppa astuvad. Naised vaatavad esimesena vannituppa. Nende pilk otsib mitmeid asju, näiteks fööni, vanni, peeglit, samuti haarab naine kiirelt, kas toas lõhnab hästi ja kui puhas tuba on. Naistele on veel oluline, kas toas on tee- ja kohvimasin, ja neil on tarvis triikimislauda ja triikrauda,» selgitas Bang Mikkelsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles