Tugeva turbulentsi tõttu sai kümme inimest tõsiseid vigastusi

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turbulents
Turbulents Foto: Vida Press

American Airlinesi lennuk sattus Atlandi ookeani kohal tugevasse turbulentsi, mistõttu sai tõsiseid vigastusi kümme inimest, nende hulgas seitse meeskonnaliiget.

American Airlinesi lennuk oli teel Kreekasse Philadelphiasse, kui vahetult enne maandumist tabas lennukit tugev turbulents, mistõttu ühel meeskonnaliikmetel läks õlaliiges paigast, vahendab Travel Pulse.

Pardameeskond oli just lõpetanud jookide serveerimise, kui lennuk järsult kukkus ja kõik joogid laiali lendasid. Kukkumine oli nii suur, et kõik joogid lendasid vastu lage ning vedelik pääsesid paneelide alla ja tulede sisse.

Inimesed haarasid pärast välja jagatud tekid ning aitasid pardameeskonnal lagesid kuivatada. Kokku oli pardal 287 reisijat ja 12 meeskonnaliiget ning lennuk maandus siiski turvaliselt. Hetkel, mil turbulents lennukit tabas, põles ka turvavöötuli, seega pidid kõik reisijad olema vöödega kinnitatud.

Kümme vigastatut viidi pärast maandumist haiglasse ülevaatusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles