Lend hilines kaks tundi, sest meeskond läks kaklema

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
tüli
tüli Foto: Vida Press

Delta Air Linesi lend hilines kaks tundi, sest piloot ja üks salongipersonali liikmetest läksid kaklema. Pärast tüli lahendamist eemaldati mõlemad töötajad pardalt.

New Yorgist Portlandi suunduma pidanud lennuk ei saanud õhku tõusta, sest 54-aastane piloot ja 26-aastane stjuardess olid vahekäigus tülli läinud. Kaks osapoolt sõimasid üksteist korralikult ja piloot nimetas oma kolleegi «s*takotiks,» vahendab Independent.

Pealtnägija sõnul oli piloodi käitumine ja sõnavõtt rassistlik, läbimõtlematu ja ebaprofessionaalne. Lõpuks sekkusid ka ametivõimud, kes kuulasid üle mõlemad pooled. Nii piloot kui stjuardess väitsid, et teine haaras teda käest.

Kumbagi tülitsejat ei arreteeritud, kuid mõlemad eskorditi lennukist välja ja nad asendati teiste töötajatega. Kogu vahejuhtumi lahendamiseks kulus kaks tundi, mistõttu lisandus vaid tunni ja 45-minutilisele lennuajale veel paar tundi.

Delta Air Lines palus reisijatelt vabandust ja sõnas, et nad uurivad vahejuhtumit. Lendu opereeris Delta tütarettevõte Endeavour Air, kes samuti reisijatelt vabandust palus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles