Surmamüsteerium kruiisilaeval: 39-aastane naine leiti surnuna, asja uurib FBI

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emerald Princess kruiisilaev
Emerald Princess kruiisilaev Foto: Vida Press

Emerald Princess laeval avastati teisipäeva õhtul naise surnukeha. Ametivõimude hinnangul hukkus naine «kahtlastel» asjaoludel kodutüli käigus.

Kruiisilaevalt avastati 39-aastase naise surnukeha, mistõttu tegi lõbusõidulaev planeerimata peatuse Alaskal Juneaus. Laeval oli kokku 3400 reisijat ja 1100 meeskonnaliiget. Juneaus tuli laevale ka FBI, kes asus juhtumit uurima, vahendab news.com.au.

Mõrvatöö leidis aset Ameerika Ühendriikide vetes veidi eemal alaska rannikust. Hukkunu identiteeti ei ole veel avalikustatud. Ülejäänud reisijatel keelati kaheksa tunni vältel, mil uurijad oma tööd tegid, laevalt lahkuda.

Kolmel tekil viibinud reisijad pidid andma politseile ka ütluseid. Enne kui suurem osa reisijaid laevalt maha lasti viidi aga kaks väiksemat gruppi eraldi välja. Kõigil väiksema grupi liikmetel olid seljas «valged ja hallid kapuutsidega pusad.»

Need kaks gruppi viidi toonitud klaasidega autosse, mis neid sadama keelualas ootasid. Seejärel sõitsid autod minema. Selgitust, kes need inimesed olid ja miks nad ära viidi, antud veel ei ole.

Kruiisifirma sõnul pidas meeskond ühe reisija kinni lisades, et meeskonnal on õigus piirata inimese vabadust, kes on sooritanud mõne kuriteo. Firma ei ole ka kinnitanud kas lühikeseks jäänud kruiisi eest pakutakse reisijatele kompensatsiooni, kuid väidetavalt käivad selles osas juba läbirääkimised.

Paljud reisijad väljendasid sotsiaalmeedias pahameelt, et nendega ei jagatud rohkem infot ja, et neid hoiti laeval pantvangina. Siiski oli ka neid, kes väljendasid imestust, et sellisel hetkel tunnevad inimesed rohkem muret oma kallitest ekskursioonidest ilmajäämisest kui mõrvari tabamisest.

Laevafirma rohkem kommentaare ei jaganud ja suunas kõik küsijad FBI poole. Ka viimane ei ole juhtunu kohta täpsustavaid detaile avaldanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles