Staariparaad: lennufirma turvavideos astuvad üles teiste hulgas Mr Bean ja Gandalf

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airwaysi turvavideo
British Airwaysi turvavideo Foto: Kuvatõmmis

British Airways on oma uude turvavideosse meelitanud mitu tuntud tegelast, et reisijate tähelepanu võimalikult palju köita.

Varem on kuulsuste kasutamisega hiilanud Air New Zealand ja nende turvalisusvideod on saanud ka sotsiaalmeedias väga palju vaatamisi. Nüüd läks sama teed ka British Airways, kes pani kokku humoorika video, mis peaks reisijate tähelepanu tõmbama, vahendab Independent.

Videos astuvad üles Chiwetel Ejiofor, Gordon Ramsay, Gillian Anderson, Thandie Newton, Rob Brydon, Sir Ian McKellen, Warwick Davis, Jim Broadbent, Asim Chaudry ja Rowan Atkinson, kelle etteaste sarnaneb vägagi Mr Beani käitumismalliga.

«Meie jaoks on äärmiselt oluline, et meie reisijad jälgiksid turvalisusvideoid ja meie tuntumaid inimesi kaasates on meil võimalik luua midagi lõbusat, mida inimesed loodetavasti algusest lõpuni ka vaatavad,» sõnas British Airwaysi tegevjuht Alex Cruz.

Vaata ka mõningaid Air New Zealandi videoid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles