United Airlines kaotas ära reisija koerakutsika

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlinesi lennuk
United Airlinesi lennuk Foto: Vida Press

Ühendriikide räpiartist Schoolboy Q lendas United Airlinesiga Missourist Burbanki Kalifornias ning oli reisile kaasa võtnud ka oma buldogi koerakutsika, kes koos mehega sihtkohta aga ei jõudnud.

Yeerndameani nimeline kutsikas sõitis ilma omanikuta aga hoopis Chicagosse. Burbanki jõudes läks räppar oma sõbrale järele, kuid talle ulatati hoopis teine koer, vahendab Insider.

United Arilinesi hinnangul läksid koerad vahetusse vahemaandumise ajal Denveris. Lennufirma palus ka muusikult vabandust ja nende esindaja sõnas hiljem, et koer on oma omanikuga taas koos. Seda ei ole aga kumbki pool avaldanud, kas lennufirma kuidagi ka emotsionaalse stressi kompenseeris.

United Airlinesi on sel aastal varjutanud mitu vahejuhtumit. Aprillis jõudis avalikkuse ette video mehest, keda vägisi lennukist välja tiriti, sest lennufirma oli ekslikult lennukisse liiga palju pileteid müünud. Mõni aeg hiljem sai nende lennukis reisija skorpionilt nõelata, lisaks sundisid nad lennukist lahkuma mesinädalatele sõitnud paari. Lennufirma töötajad on kaameralindile jäänud ka tõugates vanemat härrasmeest, kes kukkus ja hetkeks teadvuse kaotas ning kaebuse on esitanud ka ema, kel kästi oma last terve lennu aja süles hoida, vaatamata sellele, et ta oli pileti lapsele juba ostnud.

Sotsiaalmeedias on paljud reisijad seni kinnitanud, et loobuvad United Airlinesiga lendamast ning sama on kinnitanud ka küsitlused, kus paistab, et pigem ollakse nõus rohkem pileti eest maksma kui United Airlinesiga lendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles