Naine pidi lennukis istuma masturbeeriva mehe kõrval

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Airlines
American Airlines Foto: Vida Press

American Airlinesi lennuk New Yorgist Pariisi sai üks reisijatest üsna ebameeldiva üllatuse osaliseks, sest tema kõrval istuv võõras mees tegeles enda rahuldamisega. Naisel ei lubatud aga uut istekohta valida.

Chloe King otsustas pika lennu ajal tukastada, kuid kui ta üles ärkas, teatati talle, et mees tema kõrval rahuldas end sel ajal, kui naine magas. Samas reas istunud teine naine, kes mehe tegevusest ka pardameeskonda teavitas, võis minna mujale istuma, vahendab Travel Pulse.

Kingil aga istekohta vahetada ei lubatud ning ta oli sunnitud suunduma tagasi sama mehe kõrvale. Küll kinnitas salongipersonal, et end rahuldanud mehele tuleb lennujaamas vastu politsei, kes ebasündsa käitumisega reisija ka arreteerib.

See naist aga ei rõõmustanud, sest teda vihastas hoopis asjaolu, et teda üles ei aetud ning tal ei lubatud mujale istuda. King on esitanud ka ametliku kaebuse, sest lennujaamas American Airlinesi infolauas vahejuhtumist rääkides ei leidnud ta samuti mõistmist.

«Me vaatame parajasti üle, kuidas salongipersonal situatsiooniga toime tuli ja oleme Chloe Kingiga otse ühendust võtnud,» sõnas American Airlinesi esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles