Pardameeskond lõi agressiivsele reisijale veinipudeliga pähe

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katkine veinipudel
Katkine veinipudel Foto: Vida Press

Delta Air Linesi lennuk oli teel Seattle'ist Pekingisse, kui üks reisija üritas lennuki ust avada ja ründas teisi reisijad, mistõttu lõi pardameeskond teda korduvalt veinipudeliga pähe.

23-aastane mees reisis Delta Air Linesi lennuki esimeses klassis. Pärast esimest lennutundi läks mees tualetti ning sealt väljudes tormas ta ukse juurde ning üritas seda avada, vahendab Travel and LEisure.

Pardameeskond ja kaasreisijad üritasid meest maha suruda, kuid see ei tahtnud õnnestuda. Märatsev mees lõi neid korduvalt rusikate ja veinipudeliga vastu nägu, mistõttu said nad tõsiseid vigastusi.

Kõige selle vältel küsis mees veel karjudes, et kas teised ikka teavad, kes ta on.

Lõpuks otsustasid kaks pardameeskonna liiget samaga vastata ja lõid meest veinipudeliga vastu pead. Kuigi veinipudel purunes, ei teinud noormees sellest väljagi. Viimaks õnnestus meeskonnaliikmetel ja kaasreisijatel siiski agressiivne reisija maha suruda.

Piloot keeras ringi ja nad lendasid tagasi Seattle'isse. Lennujaamas ootas politsei ja mees eskorditi ratastoolil minema. Agressiivne reisija ei lõpetanud ka siis ja palus karjudes lennujaamas viibivate inimeste abi ning lükkas ratastooli ümber.

Nii märatsev mees kui ka viga saanud kaasreisija viidi haiglasse, sest mõlemad olid saanud tõsiseid vigastusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles