Huawei sugudevaheline võitlus – kes võidab? (1)

Huawei
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Huawei P9 Lite

Sinu kauaoodatud puhkus on lõpuks kätte jõudmas. See on see hullumeelne aeg, mida sa armastad enim ning mil sul on nii lühemate kui pikemate reiside ajal kaasas nutitelefon, mis on sulle giidi, kaamera ja rahakoti eest. Ent oled sa kunagi mõelnud sellele, kuidas mehed ja naised oma puhkuste ajal nutitelefone kasutavad? Huawei suvebaromeetri uuringust selgus, et naised kasutavad oma nutitelefone n-ö nutikamalt kui mehed, ent meeste jaoks on nutitelefon staatuse sümbol.

Albert Einstein ütles kunagi, et töölaud on inimese mõistuse peegelpilt. Ta selgitas, et tema segamini ja pabereid täis laud näitas seda, et ta mõistus oli pidevalt töös ning et ta oli kiire ja hõivatud eluviisiga inimene. Psühholoogid on öelnud, et juba ainuüksi see, kuidas inimesed asju kasutavad, näitab väga palju nende kohta. Tänapäeval kasutavad kaasaegsed inimesed kõige rohkem nutitelefone, mistõttu otsustas Huawei lähemalt uurida, kuidas inimesed Kesk-, Ida- ja Põhja-Euroopas oma telefone kasutavad. Koostöös uuringufirmaga Ipsos viidi läbi Huawei suvebaromeetri uuring, mille tulemused näitasid, et enamike meeste jaoks on nutitelefon peamiselt staatuse sümbol ja mitte tingimata tööriist, millega erinevaid olulisi tegevusi teha. Naised aga kasutavad nutitelefone hoopis rafineeritumalt kui mehed ning kasutavad rohkem ära võimalusi, mida need pakuvad.

Vaadakem vaid andmeid: 61% meestest kasutab oma telefonis GPS süsteeme ning kaarte; sama teeb 67% naistest. Lisaks kasutavad 13% meestest oma telefoni elektrooniliste maksete tegemiseks, ent sama teeb 16% naistest. Mehed jäävad naistele natuke alla ka reisibroneeringute tegemises nutitelefoniga: seda teeb 25% meestest ning 34% naistest. Uuringu tulemustest selgus veel, et mehed ei ole kõige paremad reisirakenduste kasutajad. Sellised rakendused on kõige populaarsemad suvisel reisi- ja puhkuseperioodil ning neid kasutab 20% meestest ja 26% naistest. Samuti näitasid tulemused, et mehed ei kasuta eriti palju ka teatud väiksemaid funktsioone nutitelefonidel, nagu QR koodide skaneerimine – seda kasutab kõigest 9% meestest ning lausa 19% naistest.

Kõigest sellest hoolimata hoiavad mehed oma nutitelefone väga hoolsalt. Suvise reisihooaja eel vastasid 26% meestest, et nad ei kujuta suvepuhkust ilma nutitelefonita ette, ehkki nad ei kasuta nii palju erinevaid funktsioone kui naised. Võrdluseks vastas kõigest 20% naistest, et nad ei kujuta oma puhkust telefonita ette.

Foto: Huawei P9 Lite

Kõige olulisem kõigi jaoks – aku eluiga

Olenemata sellest, kes sa oled, tahad sa kindlasti, et su telefon töötaks nii kaua kui võimalik akut laadimata. Seda eriti siis, kui sul on plaanis teha palju pilte oma puhkuse ajal. Huawei suvebaromeetri uuring kinnitab seda seisukohta: 83% eurooplaste jaoks on pika elueaga aku kõige olulisem telefoni juures puhkuse ajal.

Mägedes matkates või suvistel kajakimatkadel ei ole sul pikka aega ligipääsu ühelegi pistikupesale või siis on sul vaid võimalik näiteks mõnes hostelis lühiajaliselt ühte kasutada.

Huawei säästab sind vaevast päris mitmel viisil. Telefonidesse paigaldatud SuperCharge tehnoloogia võimaldab sul telefoni piisavalt laadida, et see töötaks terve päeva ka siis, kui sul on võimalik seda laadida ainult pool tundi. Kui reisid tihtipeale autoga, siis on sul kindlasti vaja autolaadijat, mis toetab Huawei SuperCharge tehnoloogiat. See võimaldab sul telefoni väga kiiresti laadida ka kõige lühemal autosõidul. Kui aga matkad looduses või jalutad mööda võõraid linnatänavaid, tõttab sulle appi SuperCharge akupank.

Seega, Huawei telefon ükskõik millise SuperCharge tehnoloogia laadimisvõimalusega on komplekt, mis laseb sul keskenduda lõõgastumisele selle asemel, et peaksid veetma terve puhkuse närviliselt pistikupesasid otsides. Sa saad isegi võõras linnas kasutada telefoni tundide kaupa navigeerimiseks, sadade piltide ja videote tegemiseks ning seejärel telefoni kiiremini laadida kui jõuad varjualuselises kohvikus topeltespresso ära juua.

Meestele, kes soovivad soetada lisaseadmeid, mis nende nutitelefone täiendavad, ning tehnoloogiaalaselt nutikatele naistele on Huaweil suviseks reisiperioodiks eripakkumine. Ostes ühe valitud Huawei nutitelefonide mudelitest, saad kingitusena kaasa ühe lisaseadme omal valikul: Huawei akupanga, Huawei SuperCharge autolaadija või Huawei kaks-ühes käsistatiiv/statiivi. Lähemalt saad pakkumisega tutvuda siin: http://consumer.huawei.com/minisite/ee/summer/

Foto: Huawei P9 Lite
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles