Ihkad tasuta hotellipuhkust? Liitu suvise fotojahiga Eesti Seiklusmaal!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ida-Viru turismiklaster

Kui pildistamine ja seiklemine on sinu hobideks, tuleks need omavahel sobitada nii, et nende eest ka auhindu saab! Näiteks tasuta majutust kahele lahedates hotellides üle maailma. Mõni nutikam fotograaf suudab niiviisi ringi reisides peaaegu ilma püsiva elamispinnata hakkama saada. See pole vaid läänemaailma luksus. Üks unikaalne võimalus avaneb selleks sel suvel Eesti mitteametlikul seiklusmaal, Ida-Virumaal. Üheksa majatusasutust on seljad kokku pannud ja jagavad kamaluga majutusrõõme.

Alustuseks tasuks tutvuda fotokonkursi tingimustega. Seejärel aga lugeda läbi Postimehe avaldatud lugu kuuest põnevamast suveseiklusest, mida Ida-Virumaal sel suvel kindlasti külastada tasuks ja kus oma fotograafiaoskusi katsetada. Näiteks Mägede Hääle kontserti Kiviõlis või miks mitte Narva-Jõesuus toimuvat Meremiili Jooksu.

Kui te neist soovitustest omale ja oma fotoaparaadile lemmikut siiski ei leidnud, tasub lisa otsida ürituste kalendrist.

Järgnevalt kutsume aga pilku peale viskama neile üheksale Ida-Viru seiklusmaakonna hotellile ja puhkekeskusele, mis väsinud fotograafidele parimate piltide eest tasuta puhkust pakuvad. Kas pakkumised on piltnike väärilised, otsustab igaüks juba ise!

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Toila SPA

Toila SPA on kindlasti Eesti pankranniku üks puhkusepärle. Fotokonkursi auhinnaks pandud pakett kahele sisaldab lisaks ööbimisele, hommikusöögile, männilõhnale ja merekohinale ka Vana-Rooma stiilis saunakeskuse termides lõõgastumist.

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Saka Mõisahotell

Saka Mõisahotell, sageli piirikonna kõige romantilisemaks majutuskohaks peetav, lubab kahele majutatavale fotoentusiastile ka basseini ja saunade kasutamist. Sakast leiate Itaalia renessansiarhitektuuri näiteks sobiva härrastemaja koos mõisa territooriumit ümbritseva pargi, joa ja pankrannikuga.

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Kauksi Puhkemaja

Peipsi järvest ja liivarannast vaid 2km kaugusel privaatsuses paiknev Kauksi puhkemaja on ideaalne koht perepuhkuseks. Oma tiik, suitsusaun, hoovis koerad, kassid ja jänesed. Töönarkomaaniast vabanemise paik.

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Wironia Hotell

Jõhvi ainus hotell asub kohe kesklinnas ja on ülelinna kuulus oma Norra grillahjus valmivate grillroogade poolest. Üks grillõhtusöök ootab ka kahte hotellis majutatud fotokonkursi laureaati. Ideaalne oleks Wirona Hotelli külastus ajastada samasse perioodi mõne vahva kontserdiga Eesti ühe parima akustikaga Jõhvi Kontserdimajas.

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Everest hostel

Kiviõlis tasub puhkus siduda lähedalasuva unikaalse Aidu „fjordide“ ehk karjääri külastamisega. Miks mitte maasturisafariga, mida pakub Adrenaator(www.adrenaator.ee)!? Garanteeritud elamus kogu eluks!

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Mäetaguse Mõisahotell

Eesti ühes rikkamas vallas paiknev Mäetaguse Mõisahotell asetseb seal, kus maa ümberringi sadade hektarite kaupa alt õõnes. Siin jumaldab puhkamist ka näiteks tuntud koorijuht Hirvo Surva. Hotell pakub loosirattasse mineva sviidi juurde ka võimalust osta juurde nii kehahoolitsusi kui ka näiteks piknikukorvi!

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Tuhamäe hostel

Vaid mõned aastat tegutsenud uudne ja moodne hostel asub otse Eesti vingeima seiklusmäe Kiviõli tuhamäe jalamil. Majutuspakett kahele annab võimluse lugematuteks ainulaadseteks aastaringseteks seikluslikeks tegevusteks Baltikumi kõrgeimal kunstmäel. Seiklusteenused tuleb eraldi osta!

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Valgevilla

Otse Eesti kauneima maastikupargi Toila Oru pargi servas võõraste pilkude eest varjul Valgevilla  teisel korrusel peidavad end kaks neljatärni tasemel 70 m² suurust luksuslikku külaliskorterit, kus jagub piisavalt romantikat igale paarile. Üks tasuta öö on valmis pandud fotokonkursi tublimatele.

Foto: Ida-Viru turismiklaster

Meresuu SPA

Narva-Jõesuu liivarand on Eesti pikim ja selle ääres asuv Meresuu SPA tuntud üle Eesti. Siin armastavad puhkamas käia nii Eesti tuntud inimesed kui ka Venemaa popstaarid. Kahene tuba koos rikkaliku hommikusöögi ja argiraskusi peletavate saunarituaalidega on valmis pandud ka fotoamatööridele. Meeleolukad fotod saab teha kasvõi keset rituaale. Idülli jäädvustajad leiavad oma “kompveki” hotelli 11.korruselt imelise merevaate näol.

Kui juba auhinnalaua imetlemiseks läks, tuleb mainida, et lisaks hotellidele on seiklusmaa fotokonkursil veel kümneid muid auihindu, mida teiste seas välja pannud Eesti Kaevandusmuuseum, festival Mägede Hääl, Sinimägede muuseum, Narva muuseum, Narva Victoria bastion, Kiviõli Seikluskeskuse kõrgseiklusrada ja maastikuauto rada, Eesti Kontserdi Jõhvi Kontserdimaja, Sillamäe muuseum, Gruusia trahter.

Lisa uuri siit: http://idaviru.ee/osale-seiklusfoto-konkursil/

Seikle ja pildista!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles