Skorpion nõelas taaskord lennukis turisti

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Vida Press

Kutsumata loomadega lennukis kokku sattumine muutub üha tavapärasemaks, sest tegu on juba kolmanda nõelamisega kolme kuu jooksul.

Tundub, et lähiajal peavad turistid muretsema lisaks hilinevate lendude ja pikkade järjekordade  ka kutsumata külaliste pärast, kes neid hammustada soovivad, vahendab Travel and Leisure.

AeroMexico lennukis, mis oli teel Mexico Cityst Chicago O'Hare rahvusvahelisse lennujaama, sai mees nõelata skorpionilt, kel oli õnnestunud end lennuki salongi sisse seada. 32-aastane mees sai õlga nõelata, kuid maandumisel keeldus ta arstiabist ja haiglasse teda ei viidud.

Lennukile kutsuti siiski vastu päästemeeskond, kes mehe põgusalt üle kontrollisid. Mehel ei tekkinud nõelamise tõttu mingit reaktsiooni.

Kuigi see võib tunduda üsna erakordne juhtum, siis tegelikult tuleb kohtumisi roomajate ja skorpionitega lennukites aeg ajalt siiski ette. Mais leidsid reisijad skorpioni United Airlinesi lennukist, mis pidi teele asuma Houstonist Ecuadori. Ka siis kutsuti kohale parameedikud, et nad vaataksid üle reisija, kes skorpioni leidis.

Aprillis kukkus United Airlinesi reisijale lennuk Houstonist Calgarysse skorpion pähe. Kuna mees kohe ei teadnud, millega tegu, haaras ta skorpionist kinni ning sai samuti nõelata, kuid ka temaga ei juhtunud midagi tõsist.

Varasemalt on lennukites kokku joostud ka madudega, kes on vaikselt salongi roomanud ja end sinna ära peitnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles