Nordica vahetas välja ühe suurpartneritest

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nordica uuendas sel nädalal oma pardamenüü ja -poe valikut, muu hulgas alustati esmakordselt Saku jookide pakkumist. Sellega asendas Saku Nordica pikaajalise partneri A Le Coqi.

Lisaks jookidele toimusid muutused võileibade, suupistete ja maiustuste valikus, rääkis Nordica teenindusjuht Tiina Riismandel. 

«Meie absoluutune hitt pardal oli, on ja loodetavasti jääb olema kiluvõileib, mille koostist me pisut täiendasime. Lisaks pakume eesti tootjatelt uudseid ja tervislikke suupisteid nagu toortatrakrõpsusid, pähklisegusid ja muud. Päris uus saab olema koostöö Sakuga,» lausus Riismandel.

Nordica täiendab tavapäraselt menüüd ja poevalikut kaks korda aastas. «Julgeme öelda, et pardal üha enam ostetakse, eriti suvistel puhkuselendudel. Kõige enam ostavad eesti toitu tagasi koju lendavad eestlased, mõningatel juhtudel on tulnud meie pakutavast ka puudu,» tähendas Riismandel.  

Eesti läheneva juubeli puhul pakutakse nüüdsest Nordica pardal Kalevi spetsiaalseid EV 100 tooteid. Pilvepoes on muutunud ligi pool kaubavalikust, endiselt pöörab lennufirma suurt tähelepanu eesti disainerite toodangule ja eestimaisele kaubale.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles