Pakkimisnipp, mis teeb elu palju lihtsamaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Packing cells
Packing cells Foto: Kuvatõmmis

Pakkimine võib olla parajalt tüütu ning sageli on reisi lõpuks kohvris ikka kõik segamini, kuid väikest abivahendit kasutades võib pakkimine palju mõnusamaks muutuda.

Packing cells nime all tuntud abimehed on väikesed kotikesed, mille sisse saab kõik oma asjad ära paigutada. Nii on kohver alati organiseeritud ning sul on täpne ülevaade, kus mingid asjad asuvad, vahendab news.com.au.

Vastavalt vajadusele saab ühte kotti pista näiteks ujumistarbed, teise särgid, kolmandasse püksid või luua oma süsteem, mis aitaks kohvrist kiiresti asju leida. Ühtlasi muudab selline pakkimine ka hotellide vahel liikumise hõlpsamaks, sest vaja on vaid kotikestel lukk kinni tõmmata ja kohver ongi jälle koos.

Selleks, et vannitoatarbed mööda kohvrit laiali ei valguks tasuks aga neil kork maha keerata ning ava peale panna tükk toidukile ja seejärel kork taas peale keerata. Nii võib kindel olla, et isegi kui pudeli sisu tahab välja tulla on tal ees parajalt takistusi ning suure tõenäosusega jääb kohver kuivaks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles