USAs hammustas reisija stjuardessi ja hüppas lennukist välja

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Airlines
American Airlines Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

USAs Põhja-Carolina osariigis õnnestus õhkutõusurajale suundunud lennukis viibinud reisijal õhusõiduki uks avada ja sealt välja hüpata

22-aastane Tun Sein püüti kinni vahetult enne, kui ta jõudis joosta õhkutõusu- ja maandumisrajale, mida mitu lennukit parajasti ka kasutas. Ta arreteeriti ja mehele esitati süüdistus pardameeskonna töö segamises, vahendab Travel Pulse.

Veel ei ole teada, kuidas õnnestus mehel liikuva lennuki uks avada. Lennujaamapolitsei kirjutatud raportis seisis, et Sein rääkis väga vähe inglise keelt, mistõttu ta ilmselt ei mõistnud ka käsku maha istuda, mille pardameeskonna liikmed talle andsid.

Lisaks õnnestus Seinil hammustada üht stjuardessi. Kaks reisijat üritasid meest ka takistada, kuid ta sai neist võitu ning avas seejärel ukse ja pistis jooksu. Miks mees nii käitus, ei ole veel teada. Lend pidi suunduma Charlotte'ist New Berni ning kuna vahemaa on lühike, oli tegu ilmselt ka väikese regionaallennukiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles