Estravel hakkab eestlastele pakkuma seni vaid põhjaameeriklastele kehtinud soodustusi

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
puhkus
puhkus Foto: Vida Press

Estraveli USA tütarettevõte Preferred Travel Services LLC sai Põhja-Ameerika suurima reisibüroode konsortsiumi Travel Leaders Network (TLN) liikmeks. Estraveli klientide jaoks tähendab see ligipääsu reisipakkumistele ja –soodustustele, mis kehtivad vaid USA ja Kanada turul tegutsevate reisiettevõtete klientidele.

«Estraveli kliendid nii koduturul kui ka USAs võidavad Travel Leaders Networkiga liitumisest eelkõige seetõttu, et selle kaudu on meil nüüd ligipääs soodustustele ja pakkumistele, mida Euroopa turul ei pakuta. Näiteks saavad Estraveli Eesti kliendid osta reise USA siseturu soodushindadega, mis on kättesaadavad vaid Ameerika Ühendriikides registreeritud reisiagentuuridele, kes on TLN liikmed. Estraveli era- ja äriklientidele, kes on USAsse reisimisest huvitatud, on see suur lisaväärtus ja reisikulude kokkuhoid,» kommenteeris Estraveli juhatuse liige Anne Samlik.

Estravel asutas USA tütarfirma Phoenixis Arizona osariigis käesoleva aasta märtsis. Preferred Travel Services LLC kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Tütarfirma avamisel Phoenixis ütles Estraveli juhatuse liige Aivo Takis, et Estravelile on ühtaegu austav privileeg ja suur väljakutse olla esimene USA reisiteenuste turule sisenev reisiagentuur Eestis ja terves Balti regioonis: «Tegu on unikaalse ja maailma suurima turuga.  Ehkki oleme USA mastaape arvestades väiketegija, on meil ärieduks kõik eeldused olemas, sealhulgas kontsernisisene sünergia,» selgitas Takis uuele turule mineku erilisust.

TravelLeaders Network on Põhja-Ameerika suurim reisiagentuure koondav organisatsioon, mille liikmeteks on 7000 USA ja Kanada reisiettevõtet, mille kogukäive on 17 miljardit USA dollarit aastas. Konsortsiumi eesmärgiks on oma liikmetele soodsamate hulgihindade võimaldamine ostumahtude konsolideerimise kaudu ning tehnoloogiliste lahenduste pakkumine soodsamate hindadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles