Galerii: vaata, milline näeb välja vastavatud Avatari teemapark

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikides Floridas asuvas Walt Disney Worldis avati Avatari filmile pühendatud teemapark, mis viib külastajad selle fantastilise paiga virtuaalmaailma.

Teemapargi tegevus leiab aset Avatarist tuntud Pandora maailmas, kuid külastajatele on see kõik uus, sest sellist piirkonda filmist ei leia. Disney ja filmi režissöör James Cameron on pargi avamise kallal vaeva näinud kuus aastat, vahendab CNN.

Muuhulgas voolavad pargis imekaunid ojad, seal on paksud džunglid ja sügavad koopad täis helendavaid elukaid. Loomulikult ei puudu ka hõljuvad mäed.

Atraktsioonidest on kõige kuulsam aga virtuaalse reaalsuse põnevussõit «Avatar Flight of Passage», enne mida saab näha ka suuri Na'vi tegelaskujusid. Samuti saavad kõik atraktsiooni külastajad endale päris oma Avatari ja sinaka ilme.

Pargis on ka suur botaanikaaed, kus kasvavad Na'videle kohased taimed, mis reageerivad puudutustele pritsides nii mingeid vedelikke kui luues heli. Öö saabudes muutub kõik erakordselt maagiliseks, sest Pandorale kohaselt hakkab kõik helendama. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles