Viis asja, mida keegi sulle pikamaasuhete kohta ei ütle

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Pikamaasuhted on rasked, kuid vaev on seda väärt.

Insideris kirjutab kogenud pikamaasuhtes olija Madelyn Wilson asjust, mida tema on ülikooli minnes oma keskkooliaegse poiss-sõbraga kokku jäädes õppinud.

  1. Pikamaasuhted on keerulisemad kui välja paistavad. Jah, oma kallimast tuhande  miili kaugusel olemine on raske, kuid ometi on midagi põnevat selles, kui sa näed kedagi, keda sa pole ammu näinud. Sind valdab korraga palju emotsioone ja oled lihtsalt üliõnnelik.
  2. Sa õpid hindama hetkes olemist. Kui on õnn oma kallimaga koos olla, veedad sa kindlasti pärast pikka lahusolekut palju vähem aega telefonis. Te pühendate teineteisele rohkem üks-ühele aega ning õpite, et väikestel hetkedel on väärtus.
  3. Ära lase suhtel takistada uusi asju avastamast. On kummaline kuulda, kuidas keegi ütleb, et ei taha proovida uusi asju, sest selle asemel on toredam partneriga vedeleda. Kaugsuhtes on sul rohkem võimalusi oma aega täita asjadega, mis sulle huvi pakuvad. Lisaks ei tunne saa, et «raiskaksid» suhtes olles aega.
  4. Võtmeks on alati usaldus. Sa ei õpi mitte ainult usaldama oma partnerit, vaid ka teisi inimesi. Kui su kallim ütleb, et on sõpradega õhtusöögil ja ei saa rääkida, pead sa teda lihtsalt usaldama. Ajapikku sa õpid, et sa ei peagi teadma, mida ta 24/7 teeb ning usaldus muutub loomulikuks osaks sinu elust, mis annab sulle ühtlasi rohkem hingamisruumi.
  5. Sa õpid väga hästi aega planeerima. Logistika planeerimine on pikamaasuhtes ülioluline, te peate hästi teadma, kui palju aega te koos olles veeta saate. Kui te olete noored ja vaesed, õpite te ka suurepäraselt rahaga majandama ning leidma soodsaid reisidiile. Lisaks õpid sa plaanima oma aega, et koos olles peaksid võimalikult vähe muretsema tegemata tööde pärast.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles