United Airlines lennutas reisija kogemata valele poole maakera

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlines
United Airlines Foto: Vida Press

United Airlines lennutas reisija, kes pidi minema New Yorgist Pariisi, Prantsusmaa asemel hoopis San Franciscosse. Firma on juba ka juhtunu eest vastutuse võtnud.

Ühendriikide lennufirma United Airlines vabandas reisija ees, kelle nad kogemata Pariisi asemel San Franciscosse lennutasid. Lucie Bahetoukilae ei räägi sõnagi inglise keelt, kuid tal oli õige pardakaart ning sellele vaatamata lasti ta valele lennule, vahendab Express.

Prantsuse kodanik Bahetoukilae arvas ise, et on teel Pariisi, sest ta oli vastava piletiga lennukisse lastud. Lennukisse minnes avastas ta, et tema istekoht on juba võetud. Asja tuli lahendama stjuardess, kes samuti vaatas Bahetoukilae pardakaarti ning suunas ta teisele istmele. Vale sihtkohta keegi aga tähele ei pannud.

Naise enda sõnul pidi  ta San Franciscos ootama 11 tundi enne, kui ta pandi õigele lennule, mis ta Pariisi toimetas. Ta lisas, et lennufirma oli vahetanud  tema lennu väljumise väravat, kuid ta ei olnud seda märganud.

«Me siiralt vabandame, et proua Bahetoukilae pidi kogema midagi nii sobimatut. Pärast San Franciscos maandumist kindlustasime talle pileti Pariisi lennule ja maksime piletiraha tagasi. Me teeme koostööd meeskonnaga New Yorgis, et selliseid asju enam ei juhtuks,» seisis United Airlinesi avalduses.

United Airlines on viimasel ajal sattunud rahva tähelepanu alla vaid negatiivsete juhtumitega. Vaid mõni nädal tagasi tirisid lennufirma esindajad vägivaldselt lennukist välja ühe reisija, kuna lend oli ülebroneeritud. Mõni päev hiljem paluti lennult lahkuda oma pulma suunduval paaril ning nädala eest sai lennukis surma lemmikloomana kaasas olnud jänes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles