Video: nutikas isa väsitab enne lendu oma last

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa last väsitamas
Isa last väsitamas Foto: Kuvatõmmis

Väikeste lastega lendamine võib olla üsna katsumusterohke, sest sageli ei suuda jõnglased kaua ühe koha peal istuda ja hakkavad seetõttu häirima nii oma vanemate kui ka kõigi teiste reisijate rahulikku lendu.

Laste mürgeldamine lennukis on tekitanud nii palju pahameelt, et mõni lennufirma on sisse seadnud lausa lastevaba tsooni, kuhu pääsevad istuma need, kes on nõus pileti eest rohkem välja käima. Üks isa tuli aga nutikale moodusele, kuidas oma last enne reisi väsitada, vahendab news.com.au.

Isa jäi koos lapsega kaamera silma ette, kui ta lasi jõnglasel parajasti eskalaatori alumise astme peal kõndida, et viimane enne pikka lennureisi piisavalt liigutada saaks ja ka veidi väsiks. Video hakkas kiiresti internetiavarustes levima ning mees pälvis paljude tundmatute reisijate heakskiidu.

A true hero!

Muu hulgas on väikelastevanemad kaasreisijate lepitamiseks kaasa võtnud ka väikeseid kinkekotikesi, kust võib leida kõike alates ristsõnadest kuni suupisteteni, et vabandada juba ette lapse võimalike nutuhoogude pärast ning paluda teistel kannatlik olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles