Järjekordne turist sai selfi tõttu surma

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto Bahn
Auto Bahn Foto: Vida Press

Selfide tegemine on muutunud tõeliselt ohtlikuks, sest järjest enam tuleb ette surmajuhtumeid. Pühapäeval hukkus Saksamaal noor turist, kes soovis end kiirteel pildistada.

22-aastane Dean Steele jäi Hamburgi lähistel pühapäeval auto alla, sest ta üritas endast pimedal teel pilti teha. Šoti päritolu poissi nähti koos sõpradega tee keskmise piirde lähistel selfisid tegemas, kui neile sõitis otsa Audit juhtinud 73-aastane mees, vahendab Travel Pulse.

Politsei hinnangul ei olnud autojuhil mingit võimalust otsasõitu vältida. Steele'i sõbrad, 21- ja 22-aastased noormehed jäid ellu ja nad pääsesid vaid ehmatusega. «Mehed olid purjus ja neid ei ole võimalik veel üle kuulata,» sõnas politsei esindaja Stefan Muhtz.

Saksamaa kiirteed on tuntud piirkiiruse puudumise poolest, mistõttu kogunevad neid uudistama autoentusiastid üle maailma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles