Lennukist välja tiritud reisija sõlmis lennufirmaga kokkuleppe (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
United Airlinesi tegevjuht Oscar Munoz
United Airlinesi tegevjuht Oscar Munoz Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

David Dao, kes on üle maailma kuulsust kogunud United Airlinesi pardal toimunud vahejuhtumi pärast, kirjutas koos lennufirmaga alla kokkuleppemenetlusele.

Kaks osapoolt jõudsid «sõbralikule» kokkuleppele, kuid kannatanule makstavat summat kumbki siiski ei avaldanud. Ühtlasi on ka kõik muu lepingus kirjutatu märgitud konfidentsiaalseks, vahendab news.com.au.

«Härra Munoz (United Airlinesi tegevjuht - toim) lubas, et ta seab õigluse jalule, ja seda ta tegi. Lisaks võttis United täieliku vastutuse selle eest, mis lennukis juhtus, proovimata süüdistada teisi. Selle eest, et nad võtavad vastutuse, tuleb neile au anda,» sõnas Dao advokaat Thomas Demetrio.

United Airlines tegi eile teatavaks kümme plaanitud suurt muudatust, ühena nendest hakatakse reisijatele, kes peavad piletist loobuma, pakkuma kuni 10 000 dollarit. Demetrio hinnangul on Daost saanud nende muudatuste reklaamnägu.

«Ma tõesti loodan, et kõik ülejäänud lennufirmad teevad samasugused muutused, et parandada reisijate lennukogemust, kus rõhk pannakse kaastundele, kannatlikkusele, väärikusele ja austusele,» sõnas Demetrio. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles