Kuhu sodiaagimärgi järgi reisima peaks?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reis
Reis Foto: Vida Press

Kui aastas saab vaid korra või paar reisile minna, tuleb reisiga rahule jäämiseks olla sihtkoha valikuga väga täpne.

Igapäevased toimetused võivad lõpuks tekitada nii suure stressi, et soov on üksi kõige eest põgeneda. Nii reisides õpid paremini tundma ennast ja saad lahti lasta kõigist kodustest muredest. Selleks, et õige sihtkoht välja valida, tuleks mõelda ka oma sodiaagimärgile, vahendab Travel and Leisure.

Kuigi sodiaagimärgi usaldamine reisisihtkoha valikul tundub absurdne, siis tegelikult võib just sinu sünnikuupäev aidata välja valida kõige paremat reisi.

Kaljukits (22.12–19.01)

Kaljukits innustub karjäärivõimalustest ja on tõeliselt töökas. Samuti on ta väga sotsiaalne, mistõttu võib üksinda reisimine tunduda esialgu veidi hirmutav. Sobiv koht puhkamiseks oleks Paxos Kreekas. Vaid 11 kilomeetri pikkune saar on täis sõbralikke kohalikke, mistõttu ei tunne Kaljukits end kunagi üksikuna.

Veevalaja (20.01–18.02)

Veevalaja on väga iseseisev ja alati valmis järgmisele väljakutsele vastu minema. Ta ei tunne piire ning soovib elust viimast võtta, seda täielikult nautida. Selleks peaks Veevalaja minema Marrakeshi Marokos, kus ta saaks nautida pulbitseva linna kaost. Suured rahvast täis turud, kus müüakse kõiksugust pudi-padi, on ideaalne koht, kuhu end mõneks tunniks ära kaotada.

Kalad (19.02–20.03)

Kalad kõnnivad alati pea pilvedes, nad võtavad elu rahulikult ja naudivad kõike, mida neile pakutakse. Kalad on sõbralikud ja intuitiivsed ning tahavad alati heateole heateoga vastata. Et ka nemad saaksid pidevatest heategudest välja puhata, tuleks sõita Balile Indoneesiasse. Siit leiab ilusad rannad, soojad inimesed ja rikkaliku kultuuri.

Jäär (21.03–19.04)

Jäär ei oska lihtsalt lõõgastuda, ta on eesmärgile suunatud ja alati täis entusiasmi. Tema optimism on nakkav ja ta mõjub teistele mängulisena. Kõik, mida ühel Jääral puhkuseks on vaja, on Melbourne'i linn Austraalias. Seal on ohtralt hämaraid baare, muuseume ja nurgataguseid restorane.

Sõnn (20.04–20.05)

Sõnn on kaastundlik inimene, kellele meeldib luksus, kuid ometi on ta valmis õnne ja rikkust jagama. Sõnnil on tavapäraselt soe süda ja ta saab teistega hästi läbi. Seetõttu tuleks tal reisida luksuslikule St. Bartsi saarele Kariibi meres. Eraldatud rannad pakuvad rikastele ja kuulsatele just sobilikku pelgupaika.

Kaksikud (21.05–20.06)

Kaksikud on ühed kõige impulsiivsemad ja rahutumad inimesed. Neil hakkab kiiresti igav ja nad ihkavad spontaansust. Seetõttu peaksid nad reisima kirevasse Torontosse, kus igapäevasele linnamelule suudab silmad ette teha vaid sama piirkonna ööelu.

Vähk (21.06–22.07)

Vähk on väga emotsionaalne ja tahab teiste inimeste kaastunnet ning toetust. Samuti on ta uskumatult ustav, mistõttu saab temast alati hea sõber. Vähk peaks sõitma Boracayle Filipiinidele, lebama seal päikese käes ja õhtul külastama mõnd kohalikku klubi.

Lõvi (23.07–22.08)

Lõvi suhtub ellu suure kire ja elujõuga, ta peab tundma, et teda imetletakse. Rohke energiaga on ta alati peo keskmeks ning temast õhkab enesekindlust. Lõvi peaks sõitma puhkusele Reykjavikki Islandile. Imeilus loodus võtab ka Lõvi sõnatuks, lisaks on seal ohtralt armsaid restorane ja väikeseid kunstigaleriisid. Ka ööelu hoiab aktiivse Lõvi hommikuni üleval.

Neitsi (23.08–22.09)

Neitsil peab kõik olema loogiline ja analüüsitav, intuitsiooni põhjal käitumine ei ole talle isegi mitte mõeldav. Tema puhkus peab olema organiseeritud ja perfektne. Seepärast võiks Neitsi sõita Antwerpenisse Belgias. Seal saab külastada ajaloolisi hooneid ja kunstimuuseume, mida sel linnal on küllaldaselt pakkuda.

Kaalud (23.09–22.10)

Loodusega kooskõlas ja veetlevad Kaalud naudivad elus tasakaalu, mitte kunagi ei kaldu nad äärmustesse. Neil on raske teha otsuseid, mistõttu on neile sobilikuks puhkusepaigaks Dubrovnik Horvaatias. Sealt leiab ohtralt ajalugu, aga ka kristallsinise merevee, kus paar päeva päikese käes lebada.

Skorpion (23.10–21.11)

Skorpionid toetuvad ainult iseendale ja võtavad kontrolli iga situatsiooni üle, kus neile selleks vähegi võimalus antakse. Kuigi neile meeldivad väljakutsed, soovivad nad vahepeal ka veidi lõõgastuda. Selleks tuleks neil reisida Kyotosse Jaapanis. Seal on sadu budistlike templeid, mida külastada, pühamuid, mille juures uudistada.

Ambur (22.11–21.12)

Amburid on väga õpihimulised ja soovivad alati midagi uut avastada. Nende suurim hirm on igavus, seega ei ole üksinda reisimine esialgu kindlasti lihtne. Selleks, et põnevust üleval hoida, tuleks sõita Uus-Meremaale, kus saab matkata, sõita süstaga, teha benji-hüppeid või sõita hiiglasuurte kiikedega. Lisaks on seal ohtralt kaunist loodust, kus puhata, näha vaalu, delfiine ja pingviine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles