Uuele kruiisilaevale tuleb Ferrari ringrada (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallirada
Rallirada Foto: Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line lisab oma uuele laevale koostöös Ferrariga esmakordselt maailmas ringraja.

Norwegian Joy laeval on kahe korruse peal rallirada, millel saab korraga kartidega sõita kümme kruiisireisijat. Kartidega saab sõita kuni 64 kilomeetrit tunnis, vahendab Travel and Leisure.

Ferrari on raja ehitamisse kõvasti panustanud, sest terve rada ja kardid on värvitud kuulsa ettevõtte tunnusvärvi ehk punaseks. Raja kõrval avatakse ka pood, kust saab osta Ferrari käekellasid. Lisaks on raja lõpus fotokaamera, mis teeb kõikidest sõitjatest pilti, mida saab seejärel sotsiaalmeedias jagada.

Tavareisijatele on raja kasutamine tasuline, kuid need, kes on ostnud kõrgema klassi pileti, saavad kindla arvu sõite teha tasuta. Kui palju, seda kruiisifirma veel ei täpsustanud.

Norwegian Joy laevast saab ettevõtte üks suurimaid aluseid. Laev on 333 meetrit pikk ja 41 meetrit lai ning sinna mahub 3850 reisijat. Lisaks rallirajale tuleb sinna ka põrkeautode atraktsioon, interaktiivne virtuaalse reaalsuse kino ja veeliumägi. Laev hakkab peamiselt seilama Hiina ümbruses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles