Tansaania öös luusivad lõvid ja hüäänid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõit Tansaaniasse ootas meid ees pärast äkilist otsust ühel jaanuarikuisel laupäeval. Pisut vähem kui 11 kuud hiljem astusime Kilimanjaro lennujaamas sooja ja äikeselisse Aafrika õhtusse, ees ootas ligikaudu kolm nädalat seiklusi riigis, mis on muuhulgas tuntud mandri kõrgeima mäetipu Kilimanjaro ja Serengeti rahvuspargi poolest.

Alustuseks suundusime safariks Tartust ligikaudu kaks korda suuremasse Moshi linna riigi põhjaosas. Moshi ja Arusha ongi peamised sihtpunktid, mida tavaliselt oma reisi algul külastatakse, kui eesmärk on suunduda Kilimanjarole või mõnda Põhja-Tansaania rahvusparki.

Moshis ootaski meid juba safarikorraldaja Paul, kellega said safariplaanid eelnevatel kuudel kirja teel paika pandud. Järgmisel hommikul võtsime suuna Kilimanjaro nõlvadele, et enne safarile minekut teha tutvust sealse chagga hõimu igapäevaeluga ja saada osa kohviröstimise protsessist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles