Vanemad unustasid magava lapse lennukisse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps lennukis
Laps lennukis Foto: Vida Press

Kui piisavalt palju reisida, siis võib ikka ette tulla olukordi, kus unustad mõne asja lennukisse. Õnneks ei juhtu küll sageli seda, et keegi unustaks maha oma lapse. Aga mõnikord näib seda siiski ette tulevat.

Perekond reisis China Southern Airlinesiga Guangzhousse. Kui kõik reisijad olid lennukist lahkunud ja meeskond hakkas tegema tavapärast koristust ja ettevalmistust järgmiseks lennuks, ootas neid tagumistes ridades ees üllatus, vahendab Travel and Leisure.

Kümneaastane laps, kes istus vanematest eraldi, oli viimastes ridades tukkuma jäänud. Meeskond ajas tüdruku üles ning küsis talt vanemate telefoninumbrit, mida ta õnneks ka teadis. Isa väitis lennujaama töötajatele, et nad olid lapse maha jätnud ekslikult.

Vanemad eeldasid, et laps järgneb neile pärast maandumist ning nad saavad pagasilindi juures kokku.

Lastega on varemgi lennukites kummalisi juhtumeid ette tulnud. Nii ajas lennufirma kord sassi kaks last ning pani nad valele lennule. Segadus tuli ilmsiks alles sihtkohas, kui emale ulatati võõras laps. Loe sellest lähemalt siit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles