Video: mis tunne on sõita Euroopa kõrgeimal ja kiireimal atraktsioonil?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari Land
Ferrari Land Foto: Kuvatõmmis

Adrenaliinihullud peaksid ostma endale kiiremas korras lennupiletid Hispaaniasse ja proovima järele kõige kiirema ja kõrgema atraktsiooni, mis Euroopal on pakkuda.

Kataloonias asub Port Aventura lõbustuspark, kus aprilli alguses avati eraldi Ferrarile pühendatud ala. Sealt võib leida ka atraktsiooni, mis viib sõitjad nullist sajani kõigest viie sekundiga, vahendab Lonely Planet.

Kui kiirus käes, sööstab atraktsioon koos ilmselt karjuvate sõitjatega 112 meetri kõrgusele ja tuleb teiselt poolt alla. «Kiirendus on isegi parem kui vormeliautodel,» sõnas Ferrari testpiloot Marc Gene.

Ferrari alal on ka võidusõidurada, kaks simulaatorit ja kaks 55 meetri kõrgust vabalangemise atraktsiooni. Veel on ehitatud Väike-Itaalia, kust leiab Colosseumi, La Scala ooperimaja, San Marco ja Vecchio väljakud. Loomulikult ei puudu ka Itaalia restoranid.

Port Aventura World asub tunni kaugusel Barcelonast. Seal on viis temaatilist hotelli, lõbustuspark ja veepark. Sissepääs maksab 60 eurot ning seda parki külastab aastas umbes neli miljonit turisti. Ferrari maailm üritab oma edukuses mööda minna Ferrari Worldist Abu Dhabis, mis avati 2010. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles