Õpilane lendas Kanadasse, arvates ise, et on teel Austraaliasse

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sydney
Sydney Foto: SCANPIX

Hollandi tudeng soetas endale üliodavad lennupiletid, arvates, et need viivad ta Austraaliasse Sydneysse, kuid tegelikult lõpetas ta oma teekonna Kanadas.

Milan Schipper asus Amsterdamist teele olles veendunud, et sõidab Austraaliasse seljakotiga rändama. Kui ta aga Torontos maandus ja nägi oma jätkulennu lennukit, sai ta aru, et on kuskil vea teinud, vahendab Lonely Planet.

«Ma nägin lennukit ja see oli väga väike,» rääkis Schipper. «Ma mõtlesin, et kas see lennuk üldse lendab Austraaliasse välja? Kui ma juba lennukis istusin, vaatasin ekraanilt lennuplaani ja nägin, et meil on plaanis minna ülespoole. Siis ma sain aru, et on olemas veel üks Sydney».

Schipper oli ekslikult ostnud endale pileti Sydneysse Nova Scotias Kanadas, mis on umbes 17 000 kilomeetrit eemal paigast, kus ta tegelikult maanduda soovis. Meest võlus nii väga pileti hea hind, et ta ei taibanud tähelepanu pöörata riigile, kuhu see suundus.

Lennujaama personal aitas noormehel tagasi Amsterdami jõuda ning lennufirma on talle nüüd pakkunud ka tasuta pileteid Austraaliasse, mida mees ei ole veel ära kasutanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles