9200-eurone palk luksuselamutes ööbimise eest: kas tõesti maailma parim tööpakkumine?

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma otsib töötajat, kes ööbiks luksuslikes elamistes.
Firma otsib töötajat, kes ööbiks luksuslikes elamistes. Foto: Hervé Champollion / akg-images

Just täpselt selline kuulutus ongi välja reklaamitud kui maailma parim tööpakkumine. Nimelt otsitakse inimest, kes reisiks kolm kuud mööda maailma ja ööbiks luksuslikes paikades ning saaks selle kõige eest palka 27 600 eurot.

Ameerikas Tennessees paiknev firma Thirdhome kirjeldab end kui eksklusiivsete elamispaikade pakkujat, kirjutas Telegraph. Firma soovib, et sobiv kandidaat pesitseks 12-s miljoneid eurosid maksvates elamistes ja räägiks oma kogemusest sotsiaalmeedias.

Selleks, et kandideerida tuleb saata üheminutiline video endast, miks just sina oleksid parim kandidaat. Eelkõige hinnatakse video puhul loomingulist. Avaldus tuleb saata hiljemalt 30. märtsil kell 23.59 CST aja järgi e-mailile bestjobontheplanet@thirdhome.com.

Firma maksab väljavalitud töötajale palka 9200 eurot kuus ja lisaks katab kõik reisikulud kolme kuu vältel. Sobival kandidaadil on õigus kaasa võtta ka reisikaaslane, aga tema peab enda eest ise maksma.

Firma ei otsi siiski päris suvalist inimest – teatud nõudmised peavad olema täidetud. Näiteks on vajalik oskus sotsiaalmeediaga ringi käia, osata hästi kirjutada ja teha suurepäraseid pilte ning videoid. Samuti peab neil olema lugupidamine lihtsate maailmaasjade vastu.

Need, kes tahaksid oma lemmiklooma kaasa võtta, siis see kahjuks pole lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles