Tüüpilised asjad, mida unustatakse kohvrisse pakkida

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unustama
Unustama Foto: Vida Press

Isegi, kui pakid kohvri mitu päeva enne reisi, võib mõni ese maha ununeda, sest kasutad seda veel viimasel hetkel enne kodust lahkumist. 

Sageli meenub sellise elutähtsa asja unustamine hetkel, kui tagasi mineku võimalust enam ei ole ja seega pead reisil ilma selleta hakkama saama või siis uue soetama. Amazon pani kokku nimekirja asjadest, mida inimesed nende rakenduse vahendusel soetavad ning sealt paistavad välja tüüpilised esemed, mida inimesed maha jätavad, vahendab Travel and Leisure.

Akulaadija

Isegi kui sul on meeles, et pead selle ühel hetkel kohvrisse panema, siis tavaliselt kasutad seda veel vahetult enne lennujaama ruttamist ning kiirustamisega võib laadija ikkagi maha ununeda. Ilma laadijata reisil aga ilmselt hakkama ei saa ning iga kord on seda üsna kallis osta.  

Kaameralaadija

Sinu ülivõimsast peegelkaamerast ei ole mingit kasu, kui jätsid selle laadija koju sahtlisse. Eelmisel aastal telliti Amazoni rakenduse vahendusel neli miljonit laadijat ja mälukaarti, millest küll kõik ei asendanud kindlasti maha unustatud tarvikuid, kuid märkimisväärne hulk on see siiski.

Hambapasta

Õnneks ei ole tegu millegi kalliga ning sageli võib seda saada isegi hotelli vastuvõtulauast. Hambapastat on samuti kerge maha unustada samal põhjusel – kasutad seda veel vahetult enne kodust väljumist. Siiski võiksid sagedased reisijad osta endale käsipagasisse panemiseks hambapasta ning seda siis reisiasjade juures hoida, et see maha ei ununeks.

Isegi, kui ei reisi sageli, tuleks võtta hambapasta ikka käsipagasisse, sest kunagi ei tea, mis kohvriga võib juhtuda ning nii saad vähemalt hambad puhtaks pesta. Kui lendad aga kaugele ja korraliku lennufirmaga, siis annavad küllap ka nemad sulle väikese hambaharja ja -pasta, et saaksid end juba lennu ajal värskendada.

Ujumisriided

Isegi, kui su reisi eesmärk ei ole basseini ääres puhata, vaid matkata, tasuks soojale maale ikkagi ujumisriided kaasa võtta. Kunagi ei tea, millal võid leida mõne ilusa järvekese või millisel hotellil juhtub olema bassein. Mõnus on end vahel ka värskendada.

Juukseharjad ja kammid

Ükskõik kui metsikusse kohta sa ei suunduks, väike kamm või juuksehari kulub ikka marjaks ära ning seetõttu tasuks alati enne kodust lahkumist läbi mõelda, kas see sai kohvrisse pistetud või mitte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles