Koeraomanik sai hotellilt vaimuka vastuse

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mees plaanis koos koeraga reisile minna ja broneeris hotellitube. Ta saatis hotellidesse e-kirju, et uurida, kas sinna lubatakse koeri. Ühelt hotellilt sai mees väga toreda vastuse.

«Ma tahaksin väga oma koera kaasa võtta,» kirjutas mees e-kirjas. «Ta on korralik koer ja oskab ilusti käituda. Kas te lubate mul öösiti teda enda toas hoida?» Paw My Gosh vahendab, et mees sai hotellist kohe ka vastuse.

«Ma olen seda hotelli mitu aastat juhtinud,» vastas hotelliomanik. «Selle aja jooksul pole ükski koer varastanud ühtegi rätikut, voodipesu, lauahõbedat ega pilti seinalt. Ma pole kunagi pidanud ühtegi koera keset ööd välja viskama, kuna ta on purjus ja räuskab. Ja ükski koer pole kunagi arvet maksmata jätnud. Seega, jah, teie koer on meie hotellis igati teretulnud. Ja kui koer teid kiidab, siis olete ka teie teretulnud külaline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles