Mugavus, mille pakkumisest paljud hotellid loobuvad

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bassein
Bassein Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on levima hakanud trend, kus hotellid loobuvad basseinidest, spaadest ja suitsetajate tubadest, et panustada rohkem teistele mugavustele.

Ameerika Hotellide ja Majutusasutuste Assotsiatsioon viis läbi uuringu, kus vaadeldi lähemalt 8000 hotelli käitumismustreid. Uuringust selgus, et vaid 36 protsendil hotellidest oli välibassein ning 43 protsendil sisebassein. Nendest andmetest paistab välja märkimisväärne langus paari aasta taguse ajaga võrreldes, vahendab Travel and Leisure.

Ka suitsetajate elu on kibedaks tehtud, sest lausa 85 protsenti hotellidest ei luba üheski toas suitsetada. Spaasid oli 2014. aastal 13 protsendil hotellidest, kuid nüüd on see number kahanenud viie protsendini.

Basseinide ära kaotamisest üle jäänud raha suunatakse aga teiste mugavuste arendamiseks. Nii võib enamikest hotellidest ja isegi ka odavama klassi majutusasutustest leida võimalused trenni tegemiseks. Lisaks on treeningsaalid tavaliselt ka tasuta.

Lisaks panustatakse ka paremale tehnoloogiale. Vastanutest lausa 90 protsenti on tubadesse paigaldanud parema kvaliteediga televiisorid ja samuti ei pea külastajad enam jaolt interneti eest maksma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles