Galerii: Londonis avati maailma suurim Lego pood

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiiglaslik mänguasjapood on täis elusuuruses kujusid ning interaktiivseid lahendusi.

Londonis Leicesteri väljakul avati maailma kõige suurem Lego pood, mis pakub külastajatele palju uudset. Muu hulgas on ostjatel võimalik kümne minutiga lasta kokku panna enda pildiga lego, vahendab Travel and Leisure.

Lisaks tavapärastele tegelaskujudele on lastel poes võimalik komplekteerida endale meelepärased kujukesed. Londoni poes leiduvate tegelaskujude hulgas on rääkivad vahtkonna liikmed, politsei, Sherlock Holmes ja Inglismaale tüüpiliselt teed joov mehike Lester, kellest sai ka poe maskott.

Poe kõige suurem Lego ehitis on 637 903 klotsist koosnev metroovagun, kuhu on ehitatud sisse ka reisijad. Lisaks aitavad seal ostjad Meisterehitajad, kes jagavad nõuandeid ja nippe, kuidas ehitada suursuguseid Lego mudeleid.

«Me tahame lapsi inspireerida ja arendada läbi loova mängu – uus pood just sellega tegelebki,» kirjeldas Lego Groupi tegevjuht John Goodwin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles