Nõudlus Ühendriikidesse reisimise järele on kõvasti langenud

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpi maskid
Trumpi maskid Foto: SCANPIX

Pärast Donald Trumpi võitu presidendirallil on tahtmine Ühendriikidesse reisida kolmandiku võrra langenud. 

Piletiotsingusüsteemide statistika on näidanud, et pärast Trumpi võitu on pileteid Ühendriikidesse otsitud oluliselt vähem kui varem. Üldiselt on soov sinna reisida langenud 30 protsenti, vahendab Daily Mail.

Ainuüksi Suurbritannia kodanike otsingusõnadest on näha juba üheksaprotsendilist langust. Vähe sellest, et inimesed ei taha enam Ühendriikidesse reisida, tahavad paljud kohalikud sealt ka lahkuda. Ühendriikides on lennupiletite otsing Venemaale kasvanud lausa 33 protsenti. Samuti on kasvanud otsingud ka Prantsusmaa – 29 protsenti, ja Inglismaa – 19 protsenti, piletite kohta.

Lisaks on presidendivalimised avaldanud mõju ka hotelliärile. Pärast Trumpi esimest debatti septembri lõpus langesid otsingud Trumpi hotellidele 24 protsenti. Pärast järgnevaid debatte tema hotelliketi edukus otsingumootorites aga hoopis kasvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles