Pubi, kus saab Trumpile suhu pissida (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt pissuaari taga
Pilt pissuaari taga Foto: Raglan Road Irish Bar

Inglismaa ühes pubis seati üles meeste tualetti Donald Trumpi pilt, mis võimaldab soovijatel vastsele Ühendriikide presidendile suhu pissida.

Raglan Road Iiripubi Nottinghamis kutsub külastajaid Trumpi peale pissima. Baari omanikud on seadnud presidendi pildi suurelt ühe pissuaari taha ning pildil on Trump ka avatud suuga, vahendab The Tab.

 

Picture gone viral feature #irishpub come wee on #trump for the craic # comments are crazy in the press #Nottingham @raglanroadbar

A photo posted by Raglan Road Bar Nottm⚽️ (@raglanroadbar) on

Ka Inglismaal on Trump tekitanud palju kõneainet ning üks külastajatest ei olnud pildi ülesseadmise üle õnnelik, mistõttu tiris ta selle ka ruttu maha. Siiski oli nõudlus pildi järele nii suur, et üsna varsti panid omanikud pissuaari taha uue pildi.

«Anname poistele midagi, mille pihta sihtida,» seletas baari juhataja pildi installeerimist. Lisaks väitsid baari meeskonnaliikmed, et tegu ei ole poliitilise avaldusega, vaid lihtsalt väikese naljaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles