Innovaatiline rannatool muudab puhkuse paremaks

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannatool
Rannatool Foto: SCANPIX

Rannas lebamine on tavaliselt üks puhkuse osa, kuid igasse kehaõõnsusesse hiiliv liiv ei pruugi üldse meeldiv olla.

Sakslased on välja tulnud uudse rannatooliga, mis tõi selle loojale ka prestiižse turismiauhinna innovatsioonis, vahendab Lonely Planet.

Konkursil hinnati toodete kasumlikkust, panust keskkonna säästlikusele ning innovatsiooni. Rannatoolid olid sel suvel juba Saksamaal kasutusel, mis näitas, et nad on kasulikud ja rahva hulgas populaarsed.

Kuuldused mõnusatest rannatoolidest on levinud juba ka välismaale ning neid plaanivad endale soetada ka hiinlased. Voodi on 2,4 meetrit lai ning 1,3 meetrit kõrge, mistõttu mahub sinna mõnusasti puhkama korraga kaks inimest.

Toole tuleb ka erinevas hinnaklassis alates 29 eurost kuni 90 euroni välja. Tulevikus on rannatoole võimalik endale broneerida juba ka siis, kui oled ostnud sihtkohta lennupiletid, samas saab neid alati endale päevaks võtta ka alles rannapäeva hommikul.

Vajadusel saab rannatooli muuta ka mugavaks voodiks lisades sinna vaid tekid ja padjad. Mõned hotellid aga on veendunud, et hakkavadki tooli rentima juba koos voodiriiete ja rätikutega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles