Kuidas mõjutab Ühendriikide presidendivalimiste tulemus lennuplaane?

, Praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Selle aasta presidendivalimised on kujunenud üheks pingelisemaks Ameerika ajaloos, kuid ameeriklased, kes on kahelnud, kas osta lennupiletit, võivad seda teha mureta.

Täna selgus Ameerika uus president, kelleks on Donald Trump. Paljud ameeriklased aga arvavad, et Trumpi poliitilised lubadused võivad edaspidi rikkuda suhted teiste riikidega, mis tõkestab ka reisimist, vahendab Travelpulse.

Travelzoo tehtud uuring näitas, et kaks kolmandikku osalenud ameeriklastest jätkab samas vaimus reisimist ka järgneval aastal.

Reisimist jätkavate inimeste arv on paljulubav, kuid siiski on ameeriklased mures pikaajaliste kõrvalmõjude pärast, mida ebatavalised valimised endaga kaasa võivad tuua. 69 protsenti vastanutest tunnistavad, et muret tekitab ülemaailmne nägemus ameeriklastest pärast selliseid valimiskampaaniaid.

Kui aga jutuks tuleb valimistega kaasneva hulluse eest põgenemine, siis üks kolmandik vastanutest on arvamusel, et Kanada on valimistest kõige suurema kasu saanud, tõustes üheks eelistatuimaks reisikohaks ameeriklaste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles