Trumpi-paanikas ameeriklased otsivad Kanadas tööd (2)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada lipp
Kanada lipp Foto: SCANPIX

Valimiste varjus on ohtralt nalja visatud selle üle, et kui Donald Trump peaks võitma, kolib ohtralt ameeriklasi välismaale. Selgub, et tegu ei olegi pelgalt naljaga.

Ameeriklased valmistuvad pärast valimistulemuste selgumist riigist lahkuma. Tööportaali Monster.com statistika kohaselt on Ühendriikide elanikud hakanud massiliselt otsima töökohti Kanadas, vahendab Money.

Otsingute hulk, kus on kasutatud märksõnana «Kanada», on võrreldes eelmise aastaga tõusnud 58 protsenti. Ontario maakond on ameeriklaste hulgas seni kõige populaarsem ning peamiselt otsitakse tööd Kanada kõige suuremas linnas Torontos.

Statistika kohaselt otsib Kanadas portaali vahendusel tööd vähemalt 3000 inimest ning enamik neist on omamoodi talendid. Peamiselt otsivad tööd just ehitus-, mehaanika-,  tarkvara- ja keemiainsenerid.  Lisaks soovivad asukohta veel vahetada IT- ja müügiinimesed, pankurid ja personalijuhid. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles