Vaata, mis muutub reisija jaoks Nordica ühinemisel LOTiga

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Nordica alustab õige pea koostööd Poola lennuettevõttega LOT Polish Airlines, mis tähendab ühelt poolt ühist kommertsplatvormi ja piletimüügisüsteemi, samuti liinikoodide jagamist.

Nordicast pileti ostnud reisijatele uue partneri kaasamine suuri muudatusi kaasa ei too - lende opereeritakse Nordica lennukitega ning lennugraafikud ei muutu. Küll aga hakkab Nordica oma lendudele piletite müümiseks kasutama LOT Polish Airlines’i (LOT) kommertsplatvormi ja piletimüügisüsteemi.

Adria Airwaysiga jätkub Nordica koostöö senises formaadis kuni 18. novembrini. LOTiga koostöös hakkavad lennud toimuma alates 19. novembrist. Kõik Nordica lennud saavad lennukoodi LO senise JP asemel.

Lennufirmad ja edasimüüjad teevad pileti süsteemis õigele lennunumbrile lisatasuta ümber ning edastavad selle reisijale enne lendu. Lennuaegades muudatusi ei teki. Alates 19. novembrist ei saa enam lennata piletitega, mille piletinumber algab JP 165-….. 

Kui lennupilet on ostetud reisibüroo kaudu, siis pöördutakse esimesel võimalusel kliendi poole ise. Muudetud lennukoodiga pileteid väljastatakse järjest vastavalt lennu toimumise kuupäevadele.

Check in lendudele ajavahemikus 4.-18. november toimub kas lennujaama check-in laudades või läbi Adria Airways’i check-in keskkonna. Online check-in ei saa teha Vilniusest, Trondheimist ega Amsterdamist väljuvatele lendudele. Iseteeninduskioskites saab check-in teha Stockholmis, Oslos, Trondheimis ja Münchenis.

Lendudele alates 19. novembrist toimub online check in toimub kõikidele Nordica väljalendudele Tallinnast. Tallinnasse suunal saab online check-ini teha kõigist sihtkohtadest peale Oslo ja Trondheimi. Alati saab check-in’i teha ka lennujaama check-in laudades.

Rohkem sihtkohti

Lisaks Nordica otselendudele suudab ettevõte tänu LOTi liinivõrgule edaspidi pakkuda läbi Varssavi sihtkohti oluliselt mugavamate edasilennuvõimalustega. LOT lennutab oma reisijaid igapäevaselt keskmiselt 60 sihtkohta, pikamaalende tehakse uute Boeing 787 Dreamlineritega New Yorki, Chicagosse, Torontosse, Tokiosse, Pekingisse, Souli ja tulevast kevadest ka Los Angelesse ning Newarki.

Omalt poolt hakkab Nordica pakkuma LOTile lendude opereerimise teenust, mis aitab kaasa LOTi regionaalsete lendude tõhusamal korraldamisel. Tänu koostööle lisandub lähema aasta jooksul Nordica lennukiparki kolm lennukit ja luuakse üle 70 töökoha.

Rohkem infot muudatuste kohta leiab Nordica kodulehelt ning otse ettevõtte poole pöördudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles