Egiptuse kuurortidesse reisimine pole enam ohtlik

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giza püramiidide juures pole riigis valitseva äreva olukorra tõttu kuigi palju turiste. Samas on osa riike Egiptuse kuurortidesse reisimise taas turvaliseks kuulutanud.
Giza püramiidide juures pole riigis valitseva äreva olukorra tõttu kuigi palju turiste. Samas on osa riike Egiptuse kuurortidesse reisimise taas turvaliseks kuulutanud. Foto: AFP / Scanpix

Rootsi välisministeerium tegi eile avalduse, mille kohaselt pole Egiptuse puhkusepiirkondadesse reisimine enam ohtlik. Senised soovitused plaanib hommikul antud kinnituse järgi lähiajal ümber vaadata ka Eesti.

«Arvestades julgeolekuolukorda, ei soovita välisministeerium Egiptusesse reisida, kui see pole hädavajalik, soovitus ei kehti Punase mere rannikul asuvate kuurortide kohta,» avaldasid eile Rootsi võimud.

Eesti välisministeeriumi pressitalitusest öeldi hommikul Tarbija24`le, et meil kehtib praegu soovitus Egiptusesse turiste mitte viia. Samas on see plaanis tänase-homse jooksul ümber vaadata.

Reisifirma Goadventure teatel hakati mujalt Euroopast puhkajaid Egiptusesse saatma juba möödunud nädalavahetusel ning mingit ohtu neile seal pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles