Triigi-Sõru liinil hakkab homsest kehtima raskete jääolude graafik

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgelaid.
Kõrgelaid. Foto: www.laevakompanii.ee

Triigi-Sõru parvlaevaliin läheb järsult külmenenud ilmastikuolude tõttu teisipäevast, 15. veebruarist üle nn raskete jääolude sõidugraafikule.

Nn raskete jääolude graafiku kohaselt hakkavad reisid toimuma iga päev, tagamaks jäävaba kanal laevaliikluseks. Samas ei muutu reiside arv nädalas. Raskete jääolude graafik on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga talvele ette vaadates kooskõlastatud juba möödunud aasta detsembris.

Sõrult toimuvad muudetud graafikus väljumised esmaspäeviti kell 15.30, teisipäevast neljapäevani kell 8.15, reedeti 8.15 ja 19:00, laupäeviti kell 19.00 ning pühapäeviti kell 16.00.

Triigist väljuvad reisid esmaspäeviti kell 8.15 ja 19.00, teisipäevast neljapäevani kell 19.00, reedeti kell 15.30, laupäeviti kell ja pühapäeviti kell 8.15.

Graafik kehtib esialgu kuni 28. veebruarini, vajadusel seda pikendatakse.

Väinamere Liinid vabandab võimalike ebamugavuste pärast ning palub reisijatel, kes on juba ostnud e-pileti perioodiks 15.-21. veebruar, pöörduda oma sõiduaja muutmiseks kliendiinfosse 14204 või info@tuulelaevad.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles