AirBaltic avab Riiast kuus uut liini (2)

Adele Johanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBaltic.
airBaltic. Foto: Mihkel Maripuu

Järgmisel suvehooajal, mis algab 26. märtsil 2017, tutvustab Läti lennufirma airBaltic vähemalt kuut uut liini väljumisega Riiast.

«AirBaltic on Baltikumile oluline ühendus ülejäänud maailmaga. Osana meie Horizon 2021 äriplaanist täiustame lennuplaani liinidega olulistesse lennujaamadesse, avades vähemalt kaheksa uut lennuliini aastal 2017. Lisaks täiustame edasi  olemasolevate liinide lennuplaane ja toome järjest liinile meie uhiuued Kanadas ehitatud Bombardier CS300 lennukid. Need hakkavad olema meie lennufirma tunnuseks, mis teeb meid samas ka maailma esimeseks selle kõige nüüdisaegsema lennuki operaatoriks,» rääkis airBalticu tegevjuht Martin Gauss.

2017. aasta suvehooajaks on airBaltic lisanud lennuplaani Riiast väljuvad liinid Genfi (Šveits), Aberdeeni (Inglismaa), Stavangeri (Norra), Göteborgi (Rootsi), Tamperesse (Soome) ja Cataniasse (Itaalia) ning lisaks lennud Vilniusest Pariisi (Prantsusmaa) ning Münchenisse (Saksamaa). 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles