Naise pagasist leiti tema abikaasa sisikond

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

35-aastase Maroko päritolu naise kohver võeti Austria Grazi lennujaamas juhuslikku pagasikontrolli ning töötajad leidsid kohvrist korralikult pakitud sisikonna.

Naine võttis osa oma hiljuti surnud mehe sisikonnast Austriasse kaasa, sest ta kahtlustas, et tema mees mürgitati ning ta soovis, et Euroopa arstid seda väidet kontrolliksid, vahendab New York Times.

Abielupaar oli Austrias elanud viimased kaheksa aastat, kuid olid parajasti külastamas oma perekonda Marokos, kui mees suri. Naine pakkis sisikonna kaasa kohaliku arsti soovitusel, kes samuti kahtlustas, et naise abikaasa mürgitati perekondlikul õhtusöögil.

Arst võttis välja sobiva osa sisikonnast ning pakkis selle formaldehüüdi ja plastikusse. Austria arst, kes hiljem asus sisikonda uurima, kinnitas, et see oli väga professionaalselt pakitud. «See oli ilmselt patoloogi pakitud. See oli kindlalt kinnitatud, kolmekordselt mähitud, kõik vastavalt Euroopa Liidu nõuetele,» kirjeldas Austria arst.

Arsti sõnul läheb veel veidi aega enne kui analüüside tulemused teatavaks tehakse.

Tolliametnikud pöördusid avastuse tegemisel ka politseisse, kuid viimased leidsid, et ühtegi Austria seadust omalaadse pagasiga rikutud ei olnud, mistõttu sai naine ka rahulikult oma mehe sisikonna arstile uurida viia. Naine kahtlustab mürgitamist, sest paljud tema pereliikmed olid sellele abielule vastu olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles