Go Adventure teeb Egiptuse reisides pausi vaid 19. veebruarini

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenerife.
Tenerife. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Go Adventure otsustas esialgu Egpituse reisides vahele jätta vaid kaks nädalavahetust ja müüb reisipakette 19. veebruariks edasi.


Go Adventure juhtaja Oksana Golovina ütles, et sel nädalalõpul tuuakse puhkajad Egiptusest tagasi ja enne 19. veebruarit sinna kedagi ka ei saadeta.

Küsimusele, miks otsustati teha nii väike paus, vastas naine, et see on reisijate huvides, sest võrdväärset asendust pole pakkuda ja midagi hullu Egiptuse kuurortides seal viibivate inimeste hinnangul ei ole. Ta avaldas lootust, et olukord lähiajal rahuneb ja inimesed võtavad mõistuse pähe.

Kaheks nädalaks on tema sõnul puhkusereisid sinna peatanud ka Taani, Rootsi, Norra ja Soome, kuid Inglismaalt, Belgiast ja Saksamaalt saabuvad puhkajad Egpitusesse endistviisi.

Golovina hinnangul on seoses Egpiptuses puhkamisega praegu palju vastuolulist informatsiooni ja asi on kahe otsaga. «Puhkajate turvalisus on muidugi esmatähtis, aga mingit mõtet ei ole pakkuda Tenerife või Türgi reise, kui seal on sooja praegu vaid 15-17 kraadi ja ujuda ei saa,» lausus ta. Teiseks on asendusreisid ka palju kallimad.

Goandventure tagastab neile, kel reis ära jääb, kogu tasutud raha ja mingeid büroo- või muid kulusid maha ei arva. Mõned on soovinud vahetada Egiptuse ka aprillist algavate Türgi reiside vastu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles