Teztour peatas reisid Egiptusse 12. märtsini

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkus Egiptuses jääb praegu ära.
Puhkus Egiptuses jääb praegu ära. Foto: Verni Leivak

Teztour teatas, et peatab seoses vääramatu jõu (Force Majeure) ilmnemisega planeeritud lennud Sharm el Sheikhi ja Hurghadasse ajavahemikul 5. veebruarist kuni 12. märtsini.


Teztour teatas, et peab oma kohuseks hetkel Egiptuses viibivate turistide kojutoimetamist. Kõigi sellega seonduvate kulude katmise võtab reisikorraldaja enda kanda ja ei nõua täiendavaid kulutusi turistidelt ega ka edasimüüjatelt.

Alternatiivina neile, kes eelpool mainitud perioodiks olid broneerinud reisi Egiptusesse, pakutakse asendusreise Tenerifele ja ka suvistesse puhkusekohtadesse Türki, Kreekasse ja Hispaaniasse.

Klient ostab asendusreisi broneerimise hetkel müügisüsteemis oleva hinnaga. Kui valitud reis on kallim kui broneeritud reis Egiptusesse, tuleb tal tasuda puuduolev summa juurde, kui reis osutub odavamaks, siis maksab reisikorraldaja kinni paketihinna vahe.

Asendusreis peab olema broneeritud kuni 28.veebruarini. Broneerigu tühistamise korral tuleb esitada kirjalik nõue oma reisibüroosse.

Tez Tour jälgis seda otsust tehes välisministeeriumi soovitusi. Nende kohaselt ei soovitata rahutuste edasise leviku tõttu Egiptusesse reisida ning Egiptuses viibijatel palutakse võimalusel riigist lahkuda.

Turismifirmade liidu tegevjuht Kersti Kont ütles, et välisministeeriumi soovitusest lähtuvad tänaseks kõik sellesse liitu kuuluvad reisikorraldajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles