Horizon Travel tellib Kanaari saartele lisalende

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenerife.
Tenerife. Foto: Reuters / Scanpix

Reisikorraldaja Horizon Travel tellib Egiptuse reiside tühistamise tõttu tekkinud suurema nõudluse rahuldamiseks lisalende Kanaari saartele.


Horizon Traveli tegevdirektori Cinzia Siigi sõnul on firma hetkel tellinud kaks lisalendu Tenerifele, kuid otsib võimalusi veel täiendavate tšarterlendude korraldamiseks.

«Peame hetkel hotellidega aktiivselt läbirääkimisi täiendavate majutuskohtade leidmiseks. Tuleb arvestada, et Egiptus oli populaarne sihtpunkt ka Lääne-Euroopas ja Skandinaavias, mistõttu otsivad ka nende piirkondade arvukad turistid uusi puhkusevõimalusi. Suurenenud nõudlus tekitab hotellitubade defitsiiti ja võib seetõttu tõsta reisipakettide hinda,» lausus Siig.

Siigi hinnangul võis juba eelmisel nädalal märgata ka eestlaste tavapärasest märksa suuremat huvi leida Egiptuse asemel mõni muu, turvalisem sihtpunkt.

Soome juhtivale reisikorraldajale Aurinkomatkat kuuluv Horizon Travel ei korralda hetkel ise Egiptuse-reise. Firma peamised sihtkohad talvel on Kanaari saared ja Iisrael.

Aurinkomatkat on teatanud, et toob kõik nende kaudu Egiptuses viibivad turismigrupid tagasi ja püüab leida klientidele asendussihtpunkte, mille seast hinnalt ja asukohalt kõige sobivamaks peetakse Kanaari saari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles