Lennujaam, kus kogutakse kanepit

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepiprügikast
Kanepiprügikast Foto: Kuvatõmmis

Tavaliselt peab enne turvakontrolli läbimist ära viskama kõik vedelikud, mis ületavad 100 milliliitrit ja pole nõuete kohaselt pakitud. Colorado Aspeni lennujaamas tuleb ära visata aga kindlasti ka oma kanep.

Kanepiprügikaste enamikest maailma lennujaamadest ei leia, kuid Aspenis on kanepist vabanemiseks spetsiaalsed kastid, vahendab Daily Mail.

Colorados võib legaalset kanepit osta ja tarbida, mistõttu leidsid ametivõimud, et inimestele tuleb anda ka võimalus ilma probleemideta oma kanepist loobuda enne, kui nad suunduvad mõnda teisse osariiki või koguni välismaale, kus kanepi tarbimine enam seaduslik ei ole.

Esialgu ei olnud reisijad uute prügikastide üle vaimustuses ning ei kippunud neid ka kasutama. Nüüd on kõik nendega juba harjunud ja kastikaant väisatakse pidevalt. Kasti sisemus annab ülevaate sellest, kui lai valik kanepitooteid Colorado turul leidub.

Prügikastist võib leida kõike alates kanepijookidest, piipudest kuni kõiksugu maiustusteni välja. Kõige rohkem jäetakse visatakse ära aga kasutamata jäänud ravikanepit. 

Flying out of Aspen, CO., and I ran across this unique waste basket.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles