Naine sünnitas lennukis tütre (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sünnitamine võib olla hirmutav ka siis, kui sind ümbritsevad arstid, aga kujuta ette, et peaksid sünnitama kohas, kus sind ümbritsevad võõrad, kel ei pruugi aimugi olla, mida sünnituse korral teha. Lisaks sellele oled sa veel lennukis.

Just nii juhtus ühe naisega, kes oli teel Dubaist Filipiinidele. Kaasreisija Facebooki-postitusest selgus, et naisel algasid tuhud siis, kui lennuk oli viis tundi õhus olnud. Sünnitus läks hästi ja naine tõi ilmale pisikese tüdruku, edastab Women's Health Magazine.

Õnneks oli reisijate hulgas ka kaks medõde, kes aitasid beebi ilmale tuua enne, kui lennuk tegi Indias hädamaandumise. Kaasreisija kirjutas, et nad kuulsid vaid ühte karjatust ja üsna pea pärast seda oli juba kuulda beebi nutmist. «Õnneks pidi see naine pressima kõigest ühe korra ja oligi tehtud,» kirjutas ta.

Väidetavalt saavad ema ja tütar nüüd elu lõpuni selle lennufirmaga tasuta sõita.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles