Eestlane Sharm el-Sheikhis: kõik on rahulik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Sharm el-Sheikhis
Rand Sharm el-Sheikhis Foto: SCANPIX

Äsja Egiptuse kuurortlinna Sharm el-Sheikhi puhkusereisile saabunud eestlase Andrus Albi sõnul on pealinnas Kairos jätkuvad meeleavaldused reisi mõjutanud vaid niipalju, et ekskursioon pealinna Kairosse jäeti seekord ära.

Samuti soovitas kohapealne reisisaatja mitte väga palju hotellist väljas käia, rääkis pühapäeva varahommikul kuurortlinna jõudnud Albi ERR-i uudisteportaalile.

Seni pole Albi sõnul neile veel pakutud võimalust puhkus pooleli jätta ja koju tagasi pöörduda. «Me olemegi äraootaval seisukohal - siin on 25 kraadi sooja, väga äge ja rahulik, aga kui meile reisisaatja ütleb, et nüüd peame koju lendama, siis lendame koju.»

Üldine õhkkond Sharm el-Sheikhis on Albi hinnangul rahulik ning ka hotellitöötajad on endiselt naeratavad ja sõbralikud, ainus negatiivne info tuleb tema kirjeldusel telekast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles